Zoeken
  • Tim Gielen

(VIDEO) Technisch Directeur CNN doet schokkende onthullingen over media-manipulatie en COVID-cijfers

Charlie Chester, Technisch Directeur bij CNN, heeft vorige week voor enorme ophef in de V.S. gezorgd door op verborgen camera toe te geven dat COVID19 een kijkcijferkanon is, dat CNN regelmatig met de cijfers goochelt om "haar punt te maken", en dat het netwerk tijdens de presidentsverkiezingen een "anti-Trump-campagne" heeft gevoerd in de hoop dat de 45e president van de V.S. niet herkozen zou worden.


Deze, en vele andere schokkende bekentenissen werden vastgelegd door een undercoverjournalist van Project Veritas.

De journalist benaderde Chester via de datingapp Tinder, wat er toe leidde dat de twee op vijf "dates" gingen.


Angst is volgens Chester de reden dat mensen aan de buis gekluisterd blijven, en om die angst in leven te houden confronteert CNN haar kijkers volgens hem dan ook onophoudelijk met het dodental, dat constant in beeld te zien is.


Terwijl hij indruk probeert te maken op zijn "Tinder-date", vertelt hij dat er bij hem op kantoor een rode telefoon staat naar welke door de baas van het CNN-netwerk gebeld wordt als de kijkcijfers omhoog moeten, en volgens Chester daarmee ook het dodental.


Alsof hij hiermee nog niet genoeg verklapt heeft beweert Chester ook dat CNN-presentatoren de woorden in de monden van hun programmagasten leggen, en dat het netwerk in de meeste gevallen slechts een podium biedt aan "deskundigen" die hier geen problemen mee hebben, en graag mee praten met het CNN-narratief.

"Onbevooroordeeld nieuws" bestaat niet volgens Chester, en volgens hem dringt CNN verhalen aan haar kijkers op die inspelen op de financiële belangen van de eigenaars van het netwerk.


Tijdens één van zijn vijf "Tinder-dates" met dezelfde journalist vertelt Chester vol trots hoe CNN er alles aan deed om President Donald Trump te framen zodat hij niet herkozen zou worden. Chester gaf zelfs een inkijkje in hoe die framing in zijn werk gaat.


Toen Trump tijdens één van zijn publieke optredens bijvoorbeeld last had van een trillende hand maakte CNN daar op doortrapte wijze misbruik van door er een mediacircus omheen te creëren, en zich op eenzijdige wijze te focussen op vele "bezorgde", hevig speculerende medische specialisten om de kijker er van te overtuigen dat Trump's gezondheid dusdanig slecht was dat hij niet langer geschikt zou zijn als president.


Volgens Chester weet men bij CNN wel degelijk dat Joe Biden eigenlijk degene is met de daadwerkelijke gezondheidsproblemen, maar probeert het netwerk bij de kijker de illusie te wekken dat Biden juist erg gezond en jeugdig is, door hem bijvoorbeeld joggend, of met een leren jas en een stoere zonnebril op in beeld te brengen.


Het verhaal dat Chester vertelt is voor de meesten van ons slechts een extra bevestiging van wat we al wisten; de grote media is een propagandamachine die haar kijkers manipuleert in het belang van de politieke agenda's van haar geldschieters.


Als "kers op de taart" bevestigt hij ook datgene waar al tijden voor gewaarschuwd wordt door vele onderzoekers, klokkenluiders en onafhankelijke journalisten; de media gaat zich binnenkort volop richten op het zaaien van paniek omtrent het klimaat, en we weten met welk doel;

om de weg te effenen voor de "sustainability goals" van de VN en het World Economic Forum, ook wel "The Great Reset" genoemd.


Eén dag na het publiceren van deze onthullende video's werd onderzoeksjournalist James O'Keefe, de oprichter van Project Veritas, van Twitter verwijderd, en inmiddels heeft hij hier een proces tegen aangespannen.


Het was niet de eerste keer dat Project Veritas de tongen los maakte.

James O'Keefe behoort al jaren lang tot de beste onderzoeksjournalisten van de V.S. en legde vele schandalen bloot m.b.t. de verkiezingsfraude, de


corrupte Biden's en de Twitter-censuur, maar ook infiltreerde hij in de door George Soros gefinancierde Antifa-groepering en filmde hij de schandalige wijze waarop abortusklinieken in foetussen handelen.Bekijk de Nederlands ondertitelde video van Project Veritas hier.

Bronnen:https://www.projectveritas.com/news/part-1-cnn-director-admits-network-engaged-in-propaganda-to-remove-trump/


https://www.dailymail.co.uk/news/article-9467611/CNN-technical-director-makes-embarrassing-admission-getting-catfished-Tinder.html


https:/


/www.newsweek.com/james-okeefe-expand-his-war-cnn-lawsuits-more-video-1583722


https://www.rt.com/usa/521186-veritas-okeefe-suspended-twitter/


https://nypost.com/2021/04/13/cnns-charlie-chester-says-network-peddled-anti-trump-propaganda/