ORGANISATIES OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Deze pagina op het moment nog erg klein, maar ik hoop hem de komende tijd te kunnen vullen met alle belangrijke binnen- en buitenlandse organisaties die zich in deze kritieke tijden inzetten voor onze vrijheid, en voor het behoud van onze mensenrechten.

 

Zoals je hebt kunnen lezen in "Wat kunnen wij zelf doen?" denk ik dat het heel belangrijk is om met zo veel mogelijk anderen in contact te komen die hetzelfde doel als wij voor ogen hebben. 

De kracht van organisaties is dat ze dit gemeenschappelijke doel op hun eigen unieke manier nastreven;

 

de één focust zich voornamelijk op het verspreiden van informatie, en een ander richt zich op het organiseren van demonstraties of op het aanspannen van processen tegen de staat.

Sommigen zetten zich op een hele specifieke manier in, en anderen werken op meerdere fronten, maar stuk voor stuk brengen ze mensen bij elkaar en zorgen ze voor verbinding.

Er is altijd wel een organisatie te vinden die bij ons past, en mijn tip is; volg ze allemaal om op de hoogte te blijven van hoe de vrijheidsbeweging zich wereldwijd ontwikkelt.

Is er een organisatie die je graag op deze pagina wilt zien? Neem dan a.u.b. contact met me op! 

 

KLIK OP DE AFBEELDING OM NAAR DE WEBSITE VAN DE BETREFFENDE ORGANISATIE TE GAAN.

PARALLELLE.png

PARALLELLE-ECONOMIE.NU

'Veel mensen lopen rond met het gevoel ‘ik wil graag bijdragen en aan het werk’, maar weten niet waar te beginnen. Om ideeën en uitwerking samen te brengen zijn we gestart met dit platform.
Een plek waar mensen elkaar kunnen vinden, kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen en ‘best practices’ kunnen uitwisselen. Van elkaar leren en andere inspireren om lokaal en regionaal aan de slag te gaan is waar het binnen deze gemeenschap om draait.'

Vrouwenvrijheid.png

VROUWEN VOOR VRIJHEID

 

"Wij geloven in de kracht van vrouwen. Wat wij goed kunnen is met elkaar verbinden."

Deze organisatie heeft ruim 35.000 volgers op verschillende social media-kanalen en biedt een platform waar vrouwen (en mannen) uit alle lagen van de samenleving hun ideeën bespreken, en initiatieven bedenken die gericht zijn op een vrije wereld voor ons allemaal. 

viruswaarheid2.png

VIRUSWAARHEID

 

Deze organisatie zet zich in op vele vlakken. Ze zijn vooral bekend vanwege hun vele dagvaardingen tegen o.a. de mondkapjesplicht, de PCR-test en de avondklok. Op hun website vind je goed onderbouwde informatie m.b.t. Covid-19, en onze rechten. Ze bieden ook hulp bij het aanvechten van Covid-gerelateerde boetes, en houden wekelijks interessante Zoom-meetings met specialisten die zich uitspreken tegen de maatregelen.

police.jpg

POLICE FOR FREEDOM

Dit is een internationale organisatie van politieagenten, brandweerlieden en militairen die zich inzetten voor onze vrijheid, en voor de afschaffing van de mensonterende Covid-maatregelen. Ze organiseren bijeenkomsten en demonstraties waar iedereen welkom is, bieden hulp met boetes, en delen nuttige informatie m.b.t. onze rechten en plichten. Sinds kort is deze organisatie ook in Nederland actief.

artsencollectief.jpg

STICHTING ARTSEN COVID COLLECTIEF

 

"Wij zijn een onafhankelijke, non-profitorganisatie van artsen en medisch professionals, waaronder huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en artsen Maatschappij en Gezondheid."
 

"Vanuit een helder ethisch kompas willen wij een klimaat creëren met respect voor ieders mening en gevoel, op basis van gelijkheid, waarin de veerkracht van mensen, hun (keuze)vrijheid, zelfbeschikkingsrecht en eigen regie voorop staan. Ons motto is daarbij: van angst naar vertrouwen."

wfa.png

WORLD FREEDOM ALLIANCE

 

Deze organisatie zet zich wereldwijd in tegen de COVID-maatregelen en organiseert demonstraties, voorziet haar leden van nuttige informatie, en werkt samen met vele mensenrechtenorganisaties, artsencollectieven en andere bewegingen.

vaccinvrij.png

STICHTING VACCINVRIJ

 

Een geweldige organisatie die zich bezighoudt met geven van transparante voorlichting, en met het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.

moederhart.png

MOEDERHART

 

Namens een grote groep moeders en voor alle kinderen in Nederland luiden wij de noodklok.
De recent aangescherpte coronamaatregelen op scholen, waaronder een nieuw test-, quarantaine- en mogelijk vaccinatiebeleid, zullen de levens van onze kinderen aanhoudend verder ontwrichten. Met mogelijk onherstelbare, ernstige schade tot gevolg.

Moederhart staat voor een kindvriendelijke samenleving zonder test- en vaccinatiedwangmeer inspraak van ouders bij totstandkoming beleid op scholen en opvang, een open dialoog zonder vrees of vooroordelen over en weer, onze vrijheid, onze keuze, vrij van discriminatie.

bpoc.png

BUITENPARLEMENTAIRE ONDERZOEKSCOMMISSIE

BPOC 2020 is een commissie opgezet door burgers en staat volledig los van de overheid, bedrijfsleven en politiek.

De commissie is opgezet door Drs. Pieter Kuit en zijn dochter Jade Kuit. De commissie onderzoekt de proportionaliteit van het beleid en de maatregelen t.a.v. COVID-19 en onderzoekt tevens of de overheid zich aan de wet houdt.

De commissie doet daartoe middels het horen van getuigen onderzoek naar deze door de overheid getroffen maatregelen in het kader van Covid-19.

 

ZORG.png

ZORGMEDEWERKERS VERENIGD

 

"Wij zijn een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg. We maken ons zorgen over de gevolgen van alle maatregelen op het algeheel welbevinden en fysieke gezondheid van de samenleving. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons hebben verenigd om onze stem te laten horen."

 

HERSTEL.png

HERSTEL.NL

 

"Wij zijn een groep professionals van onder meer artsen, economen, beleidsonderzoekers en wetenschappers die zich grote zorgen maken over het coronabeleid en de gevolgen daarvan voor Nederland. Er is een beter plan, de lockdown opheffen en risicogestuurd beleid met gerichte bescherming invoeren. Dat moet zo snel mogelijk worden ingevoerd."

 

vrijbijmij.jpg

ADEM VRIJ BIJ MIJ

 

Adem Vrij Bij Mij is het Marktplaats waar je op een menselijke manier diensten en producten kunt uitwisselen, zonder mondmasker. Zoek de productaanbieder of dienst die je nodig hebt en ga langs of maak een afspraak!

 

ademvrij.png

ADEM VRIJ

 

Het nationaal comité tegen verplichte mondkapjes is een burgerinitiatief dat o.a. als doel heeft dat in de wet wordt vastgelegd dat het dragen van mondkapjes niet verplicht mag worden. Op hun website is veel nuttige informatie te vinden over dit onderwerp.

 

GENFREEDOM.png

GENERATION FREEDOM

 

Generation Freedom is een collectief opgezet door een groep jongeren/jongvolwassenen en heeft hiermee het jongerenverzet gelanceerd. Zij maken zich zorgen over de ontwikkelingen in de huidige situatie rondom het coronabeleid in Nederland en de rest van de wereld. Zij zetten zich in om met jong en oud de krachten te bundelen en te werken aan een eerlijke, gezonde, liefdevolle en harmonieuze wereld. Door het hele land heeft deze organisatie duizenden leden.