DONATIES

Mijn wens is dat wij als mensen op ieder moment de vrijheid zullen hebben om onszelf te kunnen zijn, om ons te kunnen ontwikkelen, om te kunnen geloven wat we willen, en om voor onszelf te kunnen bepalen of we ons wél of niet laten vaccineren.

Ik hoop dat toekomstige generaties zullen opgroeien in een wereld waarin liefde en respect heersen, in plaats van in een technocratische angst-dictatuur, waarin de mens als een inwisselbaar product wordt gezien door hen die ons regeren.

Op dit moment ligt onze vrijheid van meningsuiting, en daarmee onze toegang tot de meest essentiële informatie, wereldwijd onder vuur doordat de grote Social Media-platformen en streamingdiensten zoals Youtube een openlijke censuurcampagne voeren tegen een ieder die zich inzet om de duistere plannen van de gevestigde orde bij het grote publiek bekend te maken.

Mainstreammedia-outlets hebben miljoenen tot hun beschikking om hun volgers dagelijks te bombarderen met desinformatie en angstpropaganda, en onafhankelijke journalisten en mediamakers kunnen alleen een tegengeluid laten horen door zélf met goed geproduceerd materiaal te komen.

Het videomateriaal dat ik maak mag door iedereen vrij gebruikt worden als open source-project*, omdat ik geloof dat ieder mens unieke kennis en ervaring heeft die de door mij verspreide informatie voor een groter publiek toegankelijk kan maken.

 

Mocht je een bijdrage willen leveren aan mijn werk dan ben ik je daar enorm dankbaar voor, omdat ik dankzij jouw steun meer tijd en middelen tot mijn beschikking zal hebben om nieuw materiaal te maken, maar voel je niet verplicht; mijn grootste beloning is dat ik je wellicht heb kunnen motiveren om deel te nemen aan de wereldwijde vrijheidsbeweging!

Liefs,

Tim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Dit geldt niet voor beeldmateriaal van mijn gezicht, en/of het gebruik van mijn identiteit en/of stem.

doanties.png
timgroot_edited.jpg